Bereidingen van A tot Z | BlomFood BV
1839
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1839,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Bereidingen

Bereidingen

In de breedste zin van het woord!

Hierbij moet u denken aan alle bewerkingen aan een product. Van kruiden tot tumblen en van malen tot vormen. Met de nieuwste technieken kunnen we precies het gewenste eindresultaat behalen.

Portioneren

Gewenst gewicht en maat!

Een groot voordeel van een geportioneerd product is het gemak. Met daarbij een standaard verpakkingsvorm telt u met één oog op slag uw voorraad. U krijgt altijd de gewenste gewichten en daarbij geen rendementsverlies.

portioneren 1
bereidingen gehakten

Gehakten

Creativiteit in producten!

Gehaktproducten zijn een echte trend in de markt. Denk hierbij aan burgers, gehaktballen en saucijzen op ieder gewenst gewicht. Blom food beschikt over de juiste productielijnen en kennis en kan hiermee perfect inspelen op de wens van de klant. Van gehaktballen maken, garen tot de etikettering.

 

Hechten

Alle soorten medaillons!

Sinds 1995 is Blom Food gespecialiseerd in het hechten en vormen van vlees. Hierbij worden kleine stukjes vlees samengevoegd tot medaillons met een gelijke vorm en gewicht. Het grote voordeel van dit product is dat alle stuks gegarandeerd mals en sappig zijn en bovendien allemaal dezelfde gaar tijd hebben. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

bereidingen hechten