Garen - BlomFood BV
1838
page-template-default,page,page-id-1838,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Bakken en Braden

Blom Food is ingericht met een productie keuken voor het garen.
Wij kunnen de  temperaturen nauwkeurig beheersen, dit komt de
kwaliteit van het product ten goede.

Garen

sate

Uw complete producent!

De vraag naar voorgegaarde vleesproducten blijft stijgen. De grootste reden hiervoor is dat er een krapte aan chef koks ontstaat. Doordat de kwaliteit en smaak van de voorgegaarde producten zich blijven ontwikkelen vult dit elkaar perfect aan en merkt de consument hier niks van.

Sous vide garen

Gegaard en verpakt!

Het “onder vacuüm” garen van vlees wordt ook wel “sous vide” garen genoemd. Het product wordt vacuüm verpakt en langere tijd op lage temperatuur gegaard. Het resultaat is een mals een sappig product met een goede houdbaarbeid. Gebruik het als basis van je gerecht en geef er met een simpele handeling een eigen identiteit aan.

garen sous vide

Slow Cooking

garen slow cooking

De perfecte bereidingstijd!

Het woord zegt het al, dit kost veel tijd! Te weinig tijd en een tekort aan koks is een veel voorkomend probleem in alle keukens. Blom Food kan dit gehele proces uit handen nemen. Alleen nog je eigen twist en identiteit toevoegen en het gerecht is klaar.