Over ons

Historie

Sinds 1988

Blom Food is een betrouwbare, flexibele en professionele partner, in staat te innoveren en oplossingsgericht zijn klanten bedient. De basis van dit productiebedrijf is de passie voor het vak en dit vind je terug in de producten.

Enkel in de Steenstraat te Arnhem. Vanuit hier werden particulieren en kleine horecazaken in de omgeving beleverd. Na enkele jaren steeg het aandeel van de horeca klanten en ontstond er een gebrek aan productieruimte, dat werd gevonden in de Badhuisstraat te Arnhem. Willy zag de toekomst van zijn poeliersbedrijf in het beleveren van klein en groot horeca.

De winkel in de steenstraat werd verkocht en de focus werd volledig op de horeca klanten gevestigd. Dit was de basis van het huidige productiebedrijf. Toen het bedrijf in 2016 volledig uit zijn voegen was gebarsten werd de overstap gemaakt naar het huidige moderne productiepand in Milsbeek.

Wij geloven in een toekomst waarin we samen met onze partners mooie producten ontwikkelen. Producten van hoogwaardige kwaliteit herkenbaar aan zijn unieke smaak en uitstraling. Daarnaast zijn onze producten eenvoudig en snel te bereiden waardoor het voor iedere keuken een toevoeging is.